Art of CGI  2 Mayıs 2019   Ana Sayfa/Yazılım  

Brick Visual’dan Post Yazılımı Pulze Satışta

5 sene önce

Uzun bir beta test süresinin ardından, Brick Visual tarafından geliştirilen render sonrası post sürecinin organizasyonunda kullanılan Pulze nihayet satışta.

Ticari yazılım, kullanıcıların Photoshop’ta görüntü oluşturma ve bakım işlemini basitleştirmelerini sağlıyor. Geliştiricilere göre “Temiz ve düzenli dosyalar oluşturabilen ve bir projenin yaşam döngüsü boyunca onları güncel tutabilen yeni nesil Sanatçılar için tasarlanmıştır.” şeklinde bahsedilen yazılım Corona ve Vray render motorlarıyla kullanılabiliyor.

Pulze Corona ve V-Ray’den render geçişleriyle çalışmak üzere tasarlanan özellikleri, mevcut herhangi bir Photoshop dosyasını taklit etme, ondan bir şablon oluşturma ve seçtiğiniz ilgili oluşturma öğelerini doldurma özelliğini içermekte.

Ayrıca, henüz kendi yaklaşımlarını oluşturmayan sanatçılar için archviz iş akışlarını amaçlayan yerleşik şablonlar da içerir. Render geçişleri konusunda, Multimatte elemanları tek bir tıklama ile otomatik olarak organize edebilir.

Yazılım 50 € yıllık kiralama bedeli ile şu anda satışta. Daha fazlasını okuyun ve Pulze web sitesinden ücretsiz deneme sürümünü indirin. Ayrıntılı bilgi için buradan buyurun.

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir