Art of CGI  23 Ekim 2024   Ana Sayfa/Sektörel  

Çevrimiçi Pazar Yeri: FAB Yayında

14 saat önce

Fab, dijital varlıkları keşfedebileceğiniz, satın alabileceğiniz, satabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz tek durak noktasıdır ve artık yayında!

 

Fab, Unreal Engine Marketplace ve Sketchfab Store’un halefi ve Quixel Megascans’ın yeni evidir. Bu yeni açık pazar yeri, Unreal Engine, Unity 3D, Fortnite için Unreal Editor (UEFN) ve diğer dijital içerik oluşturma araçlarında kullanılmak üzere içeriğe sahip her tür içerik oluşturucuyu destekler. Unreal Engine geliştiricileri Fab’a doğrudan Unreal Engine 5 Editör’den erişebilecek ve Fortnite içerik oluşturucuları UEFN’deki Fab aracılığıyla Fortnite’a hazır varlıkları keşfedebilecek.UEFN’deki Fab entegrasyonu bakımdan geçiyor ve kısa süre içinde tekrar çevrimiçi olacak ve Unreal Engine 5 Editör’deki Fab entegrasyonu da yakında gelecek.

GDC 2023’te duyurulan ve başlangıçta geçen yıl piyasaya sürülmesi planlanan Fab, Epic Games’in mevcut dört çevrimiçi pazarını tek bir sitede birleştirecek. Firma, Unreal Engine oyun motorunda kullanılmak üzere hazır içeriklerin merkezi bir deposu olarak 2014 yılında kendi Unreal Engine Marketplace’ini başlattı. O zamandan beri, kendi çevrimiçi pazarları olan üç firmayı satın aldı: Quixel ve gerçek dünya tarama verilerinden oluşan Megascans kütüphanesi ile sanatçı portföy siteleri ArtStation ve Sketchfab. Fab.com dördünü de birleştirerek toplam 2,5 milyondan fazla varlığı tek bir siteden erişilebilir hale getirecek.

Haberin İngilizce versiyonu için sizi BURAYA alalım.

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir