Art of CGI  23 Ekim 2024   Ana Sayfa/Yazılım  

Megascan 2025’e Kadar Ücretsiz

6 saat önce

Epic Games, gerçek dünya 3D tarama verilerinden oluşan popüler çevrimiçi kütüphanesi Megascans’ın içeriğini sadece Unreal Engine kullanıcıları için değil, herkes için ücretsiz hale getiriyor.

 

Epic’in stok CG içeriği için yeni ‘açık pazarı’ Fab’ın piyasaya sürülmesiyle, kullanıcılar Megascans içeriğini Fab Standard lisansı altında indirebilir ve kullanabilir. Varlıklar 2024’ün sonuna kadar ücretsiz kalacak ve bu tarihten sonra Epic, Unreal Engine projelerinde kullanmak da dahil olmak üzere içeriğin çoğu için ücret almaya başlayacak.

Epic Games Fab’ı, Unity gibi kendi ürünleriyle doğrudan rekabet edenler de dahil olmak üzere “önde gelen tüm içerik oluşturma araçları” için varlıklar içerecek bir “açık pazar yeri” olarak tanımlıyor. 3D modeller, malzemeler, ortamlar, VFX, ses, animasyonlar ve eklentiler dahil olmak üzere oyun geliştirme, VFX, hareketli grafikler ve sanal prodüksiyon için bir dizi içerik içeriyor.

Yerleşik bir 3D görüntüleyici, bazı 3D varlıkları tel kafes veya gölgeli görünümlerde incelemeyi ve pürüzlülük ve metaliklik gibi bireysel PBR malzeme kanallarını görüntülemeyi mümkün kılar. Web portalının yanı sıra Fab, Unreal Engine’e entegre edilecek ve Unreal Editor’den ayrılmadan Fab içeriğine göz atmayı mümkün kılacak.

Haberin İngilizce versiyonu için sizi BURAYA alalım.

İçeriği Sosyal Medyada Paylaşmak İster misiniz?

Art of CGI Yazar Notu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir